Την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΧΕΝ Αθηνά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η προγραμματισμένη ομιλία για το μελάνωμα τις δερματικές παθήσεις και την ψωρίαση.

Η συμμετοχή των συνδημοτών μας ήταν μεγαλη.

Έγιναν δύο καταπληκτικές ομιλίες ενημέρωσης για τα δερματικά νοσήματα. Τονίστηκε ιδιαίτερα η αξία της πρόληψης, των μέτρων προφύλαξης ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, η αξία της έγκαιρης επίσκεψης στον δερματολόγο, για την διάγνωση και την θεραπεία των παθολογικών ευρυμάτων.

Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τις συνδημότησες μας δερματολόγους κ. Σκυλάκη Μαρούσα και την κ. Αμπατζή Μάρθα, για την προσφορά τους, την κοινωνική τους ευαισθησία την ανθρωπιά τους και φυσικά να τις συγχαρώ για την άψογη επιστημονική τους κατάρτιση.

Στο τέλος της ομιλίας έγιναν εγγραφές για δωρεάν δερματολογικές εξετάσεις. Επίσης δήλωσαν συμμετοχή για γυναικολογικό έλεγχο, εξετάσεις για τον προστάτη οι συνδημότες που δεν είχαν έγκαιρη ενημέρωση.

ΠΡΟΣΟΧΉ . . . την ερχόμενη Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΧΕΝ Αθηνά Μ. Αντύπα 81 θα γίνει ομιλία για τον καρκίνο και τις παθήσεις του παχέος εντέρου. Είναι ένα θέμα υγείας επίκαιρο, πολύ σοβαρό και επιβάλλεται όλοι μας να ενημερωθούμε σχετικά.

ΕΠΊΣΗΣ στον ίδιο χώρο το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 θα επανεξεταστούν για τον προστάτη και θα αξιολογηθούν τα αποτελέσματα των αιματολογικών και απεικονιστικών εξετάσεων από το ουρολόγο κ. Γεωργαντά από ώρα 09.00 έως 14.00.

Οι προγραμματισμένες γυναικολογικές εξετάσεις συνεχίζονται κανονικά.